Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ

Όχι μόνο πρωτοποριακή αλλά και ιδιαίτερα πρωτότυπη είναι η ιδέα μίας ομάδας διακεκριμένων αστρολόγων να δημιουργήσουν την ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ, το πρώτο εργαστήρι ελευθέρων σπουδών αστρολογίας στην Ελλάδα.

Ενώ λοιπόν ο Ερμής πλησιάζει τον Κρόνο η ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της Αστρολογίας και προσφέρει τη δυνατότητα σε ανθρώπους , ακόμα και εξ αποστάσεως, να αποκτήσουν μετά το πέρας των σπουδών τους πιστοποίηση και τη δυνατότητα να ασκήσουν επαγγελματικά την Αστρολογία.


Με τη νέα σελήνη, γίνεται η έναρξη των μαθημάτων του πλήρως καταρτισμένου προγράμματος σπουδών που περιλαμβάνει μαθήματα όπως σύγχρονη αστρολογία, κοσμοβιολογία και συναστρία.

Η αστρολόγος μας Βάσια Κόντη μας εξηγεί ότι η τέχνη της Αστρολογίας είναι βιωματική και απευθύνεται στους νέους άλλα και αιώνιους εραστές της. Μέσα από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών με πολλά παραδείγματα και κανόνες, σε έναν καινούριο και ευχάριστο χώρο οι λάτρεις των άστρων μπορούν να αποκτήσουν ή να εμπλουτίσουν τη δράση τους στον αστρολογικό χώρο.

Κάντε το πάθος σας επάγγελμα, πάρτε τ’ άστρα στα χέρια σας!

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου